Facebook

Facebook Feed

12 hours ago

Corul Regal

PREMIERĂ în George Enescu Festival!

Lucrarea My heart is inditing, Z 30 de Henry Purcell va fi interpretată în premieră românească de către Opera Clandestina și Corul Regal, sub bagheta dirijorului Răzvan Apetrei, în compania unora dintre cei mai apreciați tineri soliști ai momentului: sopranele Anda Bradan, Cristina Fieraru și Victoria Burdea, mezzosoprana Simina Dragomirescu, tenorul Dragan Najdoski, baritonii Andrei Marinache și Marius Dumitru Nine și basul Andrei Miclea.

Iată că generația tânără de muzicieni români este capabilă să aducă în fața publicului românesc o noutate muzicală de excepție, sub cupola Festivalului Internațional „George Enescu”! <3

#operaclandestina #corulregal #concertregal #festivalenescu2019 #lumeainarmonie #enescu
...

View on Facebook

2 days ago

Corul Regal

Vă mulțumim tuturor pentru interesul extrem de mare acordat concertului nostru!
Susținerea dvs. este esențială pentru noua generație de tineri muzicieni ai României.
Ne cerem scuze pentru numărul mare de solicitări pe care a trebuit să le declinăm, dar vă așteptăm cu mult drag la evenimentele noastre viitoare.
...

View on Facebook

1 week ago

Corul Regal

ANUNȚ IMPORTANT!

Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație, care poate fi obținută prin trimiterea datelor personale (nume, prenume, CNP) la adresa contact@corul-regal.ro, până cel târziu miercuri, 11 septembrie, ora 20.00.

Accesul se face în limita locurilor disponibile și doar după confirmarea primită pe e-mail, în baza actului de identitate în original. Invitația este individuală și netransmisibilă.
...

View on Facebook

2 weeks ago

Corul Regal

Celebra Misă a Încoronării de Wolfgang Amadeus Mozart, compusă în anul 1779, va fi interpretată la Concertul Regal de la Palatul Cotroceni din cadrul Festivalului Enescu, lucrare prezentată public pentru prima dată, după unele surse, în anul 1792, la încoronarea Împăratul Francisc al II-lea al Sfântului Imperiu Roman, devenit ulterior Împăratul Francisc I al Imperiului Austriac (foto).

#operaclandestina #corulregal #concertregal #festivalenescu2019 #lumeainarmonie #enescu
...

View on Facebook

4 weeks ago

Corul Regal
View on Facebook
Twitter

Corul Regal organizează PRESELECȚII! Vino alături de cel mai performant ansamblu coral de tineret din România!

Corul Regal a inaugurat la Biblioteca Națională a României seria Concertelor din Capitalele Marii Uniri https://t.co/aaH8kF5hSd

3

Corul Regal a sărbătorit Ziua Internațională a Muzicii în mijlocul prietenilor noștri de la BRD Groupe Societe Generale! ❤️ Duminică, 1 iulie, de la ora 19:00, la Biblioteca Națională a… https://t.co/Uiz3NGY8N7

Load More...
Contact Form

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a review
    keyboard_arrow_up